xoves 27/01/22
Caderno 'Gozar'

Como comezar con bo pé as comidas do Nadal?

Algunhas ideas para gozar petiscando nas vindeiras festas.
 
Versión galega do antipasti, un aperitivo típico de Italia. (Foto: Anxo Fole).
Versión galega do antipasti, un aperitivo típico de Italia. (Foto: Anxo Fole).
O Nadal está á volta da esquina e virá cheo de xantares e ceas con amizades e familia. Se non queredes repetir os mesmos entrantes de cada ano ou estades cansas e cansos dos canapés de paté e falso caviar velaquí vén unha batería de…

Debes estar rexistrado para ler este contido

Poderás rexistrarte co teu correo. É rápido e gratis.

Rexistrarse

A información galega está na túa man!

Subscríbete ao noso boletín de novas.

Date de alta de balde e recibirás unha selección dos nosos artigos para saberes o que acontece.

Como comezar con bo pé as comidas do Nadal?
comentarios