Perde por 4-3 na Rosaleda

O Dépor suma a sexta xornada sen coñecer a vitoria

O Deportivo perdeu este sábado no estadio da Rosaleda por 4 goles a 3 nun partido frenético que deixa moi tocados os coruñeses, que xa se atopan ao bordo do descenso.

look-28524

Os coruñeses adiantáronse no partido grazas ao tanto de Borges de penalti despois dun derribo de Ricca a Bruno Gama. Porén, minutos máis tarde Borges agarraba Michael Santos e provocaba un novo penalti que igualaría o encontro.

Antes de chegar ao descanso, Sandro adiantaba os locais cun lanzamento de falta que colocaba na escuadra. Á volta do descanso, no minuto 56, Michael Santos parecía sentenciar o partido co 3-1 a favor dos malagueños, mais o Dépor conseguía marcar cun cabezazo de Andone e Borger facía o propio tras un centro de Juanfran.

Cando todo apuntaba a un empate, Ontiveros saíu cun forte disparo con perna dereita desde fóra da área ante o que nada puido facer Przemyslaw Tyton.

Málaga CF: Kameni, Mikel Camacho, Santos (Ontiveros, min. 73), Juanpi, Chory, Ricca, Rosales, Sandro (En-Nesyri, min. 53), Torres e Fornals (Duda, min. 86).

RC Deportivo: Tytoń, Juanfran, Albentosa, Sidnei, Luisinho, Borges, Guilherme, Bruno Gama (Çolak, min. 92), Fayçal (Carles Gil, min. 68), Marlos (Mosquera, min 90) e Andone.

Goles: 0-1 Borges (min. 3); 1-1 Santos (min. 21); 2-1 Sandro (min. 40); 3-1 Santos (min. 56); 3-2 Andone (min. 72); 3-3 Borges (min. 81); 4-3 Ontiveros (min. 92)

Árbitro: Vicandi Garrido (C. Vasco). Amoestou Luisinho (min. 9), Juanpi (min. 76), Camacho (min. 78) e Ontiveros (min. 92)