Facer país nunha botella: o camiño do Ribeiro na internacionalización da Galiza

Baixo o paraugas da marca Camiño do Viño Ribeiro, este produto amosa á Galiza e ao mundo unha historia entretecida a base de rutas, camiños, paisaxes, lugares de arquitectura simbólica, hospedaxes e adegas vital para a nosa historia comercial. Un viño, o Ribeiro, coa denominación de orixe máis antiga do país e unha das máis veteranas de toda a Península, cuxa historia chega até Inglaterra ou América da man de Colón. Falar desta bebida, expoñen viticultoras, adegueiras e expertas, é ir máis aló da mera cata e procurar unha experiencia ao ar libre en tempos onde o enoturismo, en alza, procura solucións para as súas visitantes na época da Covid-19.
A devesa do Cervo na primavera.  (Foto: Colectivo Xea).
photo_camera image-1-compressed
Houbo un tempo onde os arrieiros, comerciantes e transportistas de viño por toda a Galiza levaban esta bebida cruzando o país de sur a norte para chegar a Pontevedra ou Santiago de Compostela, onde…
 
Debes estar rexistrado para ler este contido
star
Poderás rexistrarte co teu correo. É rápido e gratis.
Precisa axuda? Envíanos un correo electrónico a [email protected].
Máis en Reportaxes
Comentarios