Alejandro Argibay: "A auga da billa é un dos produtos máis seguros que consumimos"

A Galiza é un país de auga, diso non cabe ningunha dúbida. Onde queira que miramos, a auga forma parte de todo. Das cooperativas gandeiras e agrícolas; das fábricas... Está presente no ocio, na contorna laboral e, como non, no noso día. Sen auga non habería vida, e por iso cómpre preguntarse cara a onde vai o modelo de auga neste país. Alejandro Argibay, administrador de Augaplus, unha compañía que se dedica ao filtrado de auga, ten unha idea máis ou menos clara de por onde pasa o futuro hídrico na Galiza.
Alejandro Argibay. (Foto: Aquaplus)
photo_camera Alejandro Argibay. (Foto: Aquaplus)
En que consiste o filtrado da auga? Cal é o obxectivo de levar a cabo este proceso?  Trátase dun método que permite que substancias que poden estar presentes na auga, facéndoa non potábel…
 
Debes estar rexistrado para ler este contido
star
Poderás rexistrarte co teu correo. É rápido e gratis.
Precisa axuda? Envíanos un correo electrónico a [email protected].
Máis en Entrevistas
Comentarios