É tempo de grelo: en que se diferencia da nabiza e que o fai tan cobizado?

A Indicación Xeográfica Protexida (IXP) Grelo da Galiza amósase confiada en que a colleita deste ano sexa boa malia a situación meteorolóxica. Preocupada pola chegada de produción de Portugal e Estremadura, a entidade anima ao consumo do produto avalado.
Explotación hortícola de grelo en Xermade (A Terra Chá). [Foto: Carlos Castro / Europa Press]
photo_camera Explotación hortícola de grelo en Xermade (A Terra Chá). [Foto: Carlos Castro / Europa Press]
O grelo é un dos produtos da horta galega máis característicos de tempada. Mantívose ao longo da historia como a parte para consumo humano procedente do nabo (Brassica rapa) e diferenciouse sempre…
 
Debes estar rexistrado para ler este contido
star
Poderás rexistrarte co teu correo. É rápido e gratis.
Precisa axuda? Envíanos un correo electrónico a [email protected].
Comentarios