Rocío Martínez. Alta cociña saída do mercado

Pementa Rosa, o restaurante da cociñeira Rocío Martínez en Carballo, é un claro exemplo de como se pode manter unha gastronomía baseada nos produtos locais e de tempada, utilizando o que se atopa no mercado e sempre en relación coa veciñanza do lugar. Con esta idea de promover a calidade nos seus pratos, a sustentabilidade na súa contorna e a súa comarca de Bergantiños como destino turístico, Martínez tamén se implicou no proxecto Os Fogóns do Anllóns, impulsado pola Deputación da Coruña e coa participación dos concellos. Desentrañamos coa chef algunhas das chaves do éxito dos pratos que ofrece e da súa visión do negocio da restauración. 
Rocío Martínez (Deputación da Coruña).
photo_camera Rocío Martínez (Deputación da Coruña).
Desde os inicios tivo claro que quería traballar o produto local. Como foron eses comezos co Pementa Rosa? Como para non telo claro! A min o río Anllóns córreme polas veas, porque eu non só…
 
Debes estar rexistrado para ler este contido
star
Poderás rexistrarte co teu correo. É rápido e gratis.
Precisa axuda? Envíanos un correo electrónico a [email protected].
Máis en Entrevistas
Comentarios