Que ten a cabaza que fai que a súa demanda medre imparabelmente 10% cada ano?

Un dos produtos de tempada máis coñecidos da horta galega é a cabaza. Malia a imaxe como produto de consumo animal, varias entidades agrarias apostaron hai oito anos polo seu cultivo aproveitando a difusión de receitas tradicionais e contemporáneas.
A cooperativa Postoiro, na Limia, comezou a comercializar en 2022 a Cabaza de Samaín, na imaxe (Foto: Nós Diario).
photo_camera A cooperativa Postoiro, na Limia, comezou a comercializar en 2022 a Cabaza de Samaín, na imaxe. (Foto: Nós Diario).
A cabaza, cabazo ou cabaceira está a ocupar nos últimos anos un importante oco dentro da produción hortícola galega. Alén da promoción como parte da festa do Samaín, o seu consumo alimenticio…
 
Debes estar rexistrado para ler este contido
star
Poderás rexistrarte co teu correo. É rápido e gratis.
Precisa axuda? Envíanos un correo electrónico a [email protected].
Comentarios