Por que o trigo galego en ecolóxico é o máis rendíbel?

O resultado da investigación comparativa realizada pola Universidade de Santiago de Compostela entre a produción trigo galego da variedade Caaveiro en ecolóxico e o mesmo trigo en cultivo convencional mostra a sustentabilidade e un menor requirimento de insumos no caso do primeiro.

O trigo Caaveiro con catro semanas de vida xa ten un porte de 21 cm. Á dereita, chegando ao final do 
proceso de medre. (Fotos: Da Cunha)
photo_camera O trigo Caaveiro con catro semanas de vida xa ten un porte de 21 cm. Á dereita, chegando ao final do proceso de medre. (Fotos: Da Cunha)
A recuperación de cereais autóctonos en réxime ecolóxico sería rendíbel na Galiza. É a conclusión á que chega o traballo Análise económica comparativa da produción de trigo ecolóxico fronte á…
 
Debes estar rexistrado para ler este contido
star
Poderás rexistrarte co teu correo. É rápido e gratis.
Precisa axuda? Envíanos un correo electrónico a [email protected].
Comentarios