Julio Mourelle é enólogo da Finca Míllara

Julio Mourelle: "Os viños galegos deben ser fieis a si mesmos se queren un espazo internacional"

O viño galego é un dos produtos do país con máis renome internacional. Algunhas adegas, como a Finca Míllara, contan con profesionais recoñecidos do sector. É o caso de Julio Mourelle, quen se sumou á adega hai un par de meses. Mourelle é licenciado en Farmacia pola Universidade de Santiago de Compostela, e conta con 25 anos de experiencia como enólogo  en bodegas como Pagos de Marqués de Griñón ou Sterling Vinyards, con localización no Estado de California (EUA).  
Julio Mourelle, á dereita, nun evento de Finca Míllara. (Foto: Nós Diario) #viño #adega #juliomourelle #enólogo #fincamíllara
photo_camera Julio Mourelle, á dereita, nun evento de Finca Míllara. (Foto: Nós Diario)

Apoia Nós Diario

Se estás lendo de balde este xornal é grazas ás máis de 3.000 persoas subscritoras. A información independente ten un prezo. Apoia un xornalismo galego e sustentábel subscribíndote a Nós Diario ou facéndote mecenas.

comentarios