Javier Olleros: "Nós non manipulamos o produto, acariñámolo"
15 de xaneiro de 2021 (11:29 h.)
Javier Olleros é o primeiro galego en lograr dúas estrelas Michelín. Hai once anos, en plena crise financeira, el e a súa muller abriron o restaurante Culler de Pau, en Reboredo, O Grove, un proxecto de vida que pretendía “poñer a paisaxe no prato”. O restaurante agora está pechado pola pandemia, mais a equipa segue traballando para continuar co seu compromiso coa terra, que segue a ser o motor dun proxecto que acada agora sona internacional. Olleros fala sempre en plural, en nome dun colectivo, do que fai partícipes aos agricultores e mariñeiros, co que conxuga a tradición coa modernidade.
Debes estar rexistrado para ler este contido
Se xa tes unha conta, inicia sesión
star
Poderás rexistrarte co teu correo. É rápido e gratis.
Precisa axuda? Envíanos un correo electrónico a subscricion@nosdiario.gal.