Especial Soberanía Alimentar

Os produtos da terra: a importancia do traballo labrego

A perda da capacidade de produción de hortalizas, legumes e oleaxinosas coloca o país en situación de extrema debilidade. As políticas públicas deben considerar un obxectivo principal a mobilización das terras necesarias para recuperar esa produción e para iso han artellar unha estratexia de apoio ás persoas labregas e de investimento nas infraestruturas e solucións necesarias. Así, facilitarase a promoción de proxectos agroecolóxicos que garantan unha produción hortícola local abonda para cubrir as necesidades de consumo.
Plantación de amorodos. (Foto: Nós Diario)
photo_camera Plantación de amorodos. (Foto: Nós Diario)
Galiza posúe unha forte tradición hortícola que se foi perdendo aceleradamente nas últimas décadas. Hortalizas, tubérculos, legumes, oleaxinosas e froitas presentan unha extraordinaria capacidade…
 
Debes estar rexistrado para ler este contido
star
Poderás rexistrarte co teu correo. É rápido e gratis.
Precisa axuda? Envíanos un correo electrónico a [email protected].
Comentarios