5-0

O Barça golea un Celta irrecoñecíbel

Imaxe de arquivo de Guidetti no Calderón

O Barcelona, que mantén o seu liderado na liga, levou por diante o Celta no Camp Nou ao lle meter cinco goles. Os de Berizzo non foron quen de facer subir ningún tanto ao marcador.

Un Celta irrecoñecíbel caeu fronte ao Barça por cinco goles a cero nun partido que lle deu azos aos homes de Luis Enrique para remontar o PSG esta cuarta feira no partido de Champions.

O protagonista do primeiro tempo foi Messi, que estreou o marcador nunha xogada que iniciou el propio desde o centro do campo. O segundo tanto foi obra de Neymar, que asinou unha gran vaselina.

No segundo tempo, Rakitic e Umtiti, a pase de Messi, despexaron dúbidas de calquera remontada dun Celta que parecía inexistente e que apenas xerou ocasións. No minuto 64 Messi marcaba o quinto gol e puña fin á goleada.

Barcelona: Ter Stegen; Gerard Piqué, Umtiti, Jordi Alba; Sergi Roberto (Inuesta, min.68), Sergi Busquets (Sergio Busquets, min.61), Rakitic, Rafinha; Messi, Luis Suárez e Neymar (Denis Suárez, min.66).

Celta: Sergio Álvarez; Mallo, Cabral, Sergi Gómez, Roncaglia, Jonny; Radoja, Wass (Marcelo Díaz, min.69), Bongonda (Pione Sisto, min.51), Aspas; e Guidetti (Jozabed, min.62).

Goles: 1-0, min.24: Messi. 2-0, min.40: Neymar. 3-0, min.58: Rakitic. 4-0, min.61: Umtiti. 5-0, min.65: Messi.

Árbitro: Jesús Gil Manzano, do comité estremeño. Amoestou Sergio Busquets (min.20), Cabral (min.36), Radoja (min.38) e Sergi Gómez (min.49).