5-0

O Barça golea un Celta irrecoñecíbel

O Barcelona, que mantén o seu liderado na liga, levou por diante o Celta no Camp Nou ao lle meter cinco goles. Os de Berizzo non foron quen de facer subir ningún tanto ao marcador.

photo_camera Imaxe de arquivo de Guidetti no Calderón

Un Celta irrecoñecíbel caeu fronte ao Barça por cinco goles a cero nun partido que lle deu azos aos homes de Luis Enrique para remontar o PSG esta cuarta feira no partido de Champions.

O protagonista do primeiro tempo foi Messi, que estreou o marcador nunha xogada que iniciou el propio desde o centro do campo. O segundo tanto foi obra de Neymar, que asinou unha gran vaselina.

No segundo tempo, Rakitic e Umtiti, a pase de Messi, despexaron dúbidas de calquera remontada dun Celta que parecía inexistente e que apenas xerou ocasións. No minuto 64 Messi marcaba o quinto gol e puña fin á goleada.

Barcelona: Ter Stegen; Gerard Piqué, Umtiti, Jordi Alba; Sergi Roberto (Inuesta, min.68), Sergi Busquets (Sergio Busquets, min.61), Rakitic, Rafinha; Messi, Luis Suárez e Neymar (Denis Suárez, min.66).

Celta: Sergio Álvarez; Mallo, Cabral, Sergi Gómez, Roncaglia, Jonny; Radoja, Wass (Marcelo Díaz, min.69), Bongonda (Pione Sisto, min.51), Aspas; e Guidetti (Jozabed, min.62).

Goles: 1-0, min.24: Messi. 2-0, min.40: Neymar. 3-0, min.58: Rakitic. 4-0, min.61: Umtiti. 5-0, min.65: Messi.

Árbitro: Jesús Gil Manzano, do comité estremeño. Amoestou Sergio Busquets (min.20), Cabral (min.36), Radoja (min.38) e Sergi Gómez (min.49).