sábado 29/01/22

A nación dos mil viños: O sangue da terra

E chegou o momento de entrar na adega que, por suposto, pinta moito nas características finais dun viño. Que pasa dentro das cubas e como afectou ao viño que estou probando? Hai moitos xeitos de facer un viño, diversidade de técnicas e estilos persoais de quen elabora. Mais imos coñecer os procesos enolóxicos básicos que acontecen na adega e o proceder máis convencional na maior parte delas para obter os principais tipos de viño que atopamos regularmente no mercado.
Vides na Ribeira Sacra
Vides na Ribeira Sacra (Foto: Europa Press).

Debes estar rexistrado para ler este contido

Poderás rexistrarte co teu correo. É rápido e gratis.

Rexistrarse

A información galega está na túa man!

Subscríbete ao noso boletín de novas.

Date de alta de balde e recibirás unha selección dos nosos artigos para saberes o que acontece.

A nación dos mil viños: O sangue da terra
comentarios