Lucía freitas cociña na casa

Resulta complicado, despois de falar coa chef Lucía Freitas (Compostela, 1982), resistirse ao contaxio –que símil tan mal traído nestes tempos– dese mal endémico que padecen tantos xornalistas gastronómicos representado pola mendicidade de convites para xantar nos restaurantes das persoas entrevistadas. Mais, cando a protagonista ten o nivel de Lucía Freitas e dirixe un restaurante como A Tafona (Compostela), distinguido coa estrela Michelín, un pode até comprender a eses arteiros plumiñas, que tanto teñen que estar sufrindo polo feche total da hostalaría na actualidade.
Lucía Freitas-9
photo_camera A chef galega Lucía Freitas (Foto: Nós Diario).
—A primeira pregunta é obrigada: como está vivindo toda a situación consecuencia da pandemia do coronavirus, tanto persoalmente como nos seus negocios? A verdade é que vai por días. É difícil,…
 
Inicia sesión para disfrutar de este contenido
star
Podrás registrarte con tu correo. Es gratis y rápido.
¿Necesitas ayuda? Envíanos un email a [email protected].
comentarios