Sabores alén do mar

Menú con ensalada de endivias con pera, noces, salmón afumado e mollo de queixo azul; arroz caldoso con berberechos; e torta de manga.
Arroz con berberechos.
photo_camera Arroz con berberechos.
Ensalada de endivias con pera, noces, salmón afumado e mollo de queixo azul Comezamos cunha ensalada moi gorentosa. A combinación do amargor das endivias co doce da pera e a salsa de queixo é…
 
Inicia sesión para disfrutar de este contenido
star
Podrás registrarte con tu correo. Es gratis y rápido.
¿Necesitas ayuda? Envíanos un email a [email protected].

Apoia Nós Diario

Se estás lendo de balde este xornal é grazas ás máis de 3.000 persoas subscritoras. A información independente ten un prezo. Apoia un xornalismo galego e sustentábel subscribíndote a Nós Diario ou facéndote mecenas.

Máis en Cociña
comentarios